2014. december 18., csütörtök

December 18. Csütörtök

Tegnap este nagyon sokat sírtam elég sok mindrn miatt. Este el is csúsztam és az eddig is fájó bokám most még inkább kiment. Ma mehetek vele a dokihoz. Ez miatt nem is mentem ma suliba.
Itthon leszek egész nap meg szerintem holnap is, mert alig tudok ráállni megint.
Ma azt hiszem tanulni fogok estig, mert nagyon szét vagyok esve. Így legalább van alkalmam össze szedni mindent és januárban újra tudok kezdeni mindent, mert ennek a félévnek már mindegy, nem tudok mit kezdeni. Olyan lesz amilyen lesz. Nem mondanám, hogy nagyon jó de elmegy.
Szóval ma nem nagyon lesz érdekes napom.

2014. december 17., szerda

December 17. Szerda

Ma el aludtam reggel, mert nem volt kedvem bejönni matekra. De a duli an kiderült, hogy nem lesz matek.
Azért egy kicsit szomorú voltam, mert ha én alszok el akkor elmarad az óra, bezzeg ha más akkor nem marad el. Második óra tesi volt, nem volt kedvem tesizni ma és majdnem kaptan is egy egyest, de szerencsére van egyhónapos tesi felmentésem. Harmadik óra olasz volt, az órán majdnem elaludtam. Szünetben rohantunk kávéért és teáért, hogy el ne aludjunk. Negyedik óra töri volt. Szerencsére nem én feleltem, de az órán majdnem elaludtam. Utánna imfó volt, ahol egy tesztet töltöttü ki. Mindenkinek hatalmas hülyeségeket hozott ki. (Itt a teszt ha valaki ki ki akarja tölteni. Ez az:  http://www.myhealthy.hu/ ).
Anasztáziának azt adta ki, hogy elégedetlen a párkapcsolataival és depreszios. Nekem azt, hogy tul magas az önbizalam és nem vagyok streszes, meg hogy törödnöm kellene az unalmas dolgokkal. A nagyszünetben ebédeltünk a barátaimmal. Majd sétáltunk egy kicsit a folyosón. Végül éppen jelzőcsöngőkor mentün vissza a szekrényekhez a cuccunkért. Pont csüngökor értünk az órára. Föcin nyelvtanoztunk egy kicsit, mert a kóvetkező óra nyelvtandolgozat volt. De azért fövit is tanultunk. Föci után lementünk a cuccunkért és már mentünk is tanulni. A dolgozatból én a B csoportot írtam, ami nehezebb volt. A másik csoport feladatait simán meg tudtam volna csinálni. De mindety reménykedem abban, hogy egész jól sikerül majd.
Megkaptam a hétfői énekdolgozatomat ami a várakozásaimat is felülmúlta, mert én egyesnem reménykedtem, ehez képest négyest írtam.
Suli után Carollal (Caroline) elmentünk ajándéket venni annak akit húzott. Hazafelé eljött velem ajándékzacskót venni annak akit én húztam ki.
Majd haza jöttem és anyával összevesztem. Anya elment a ajándékért. De igazából most nagyon mérges rám és én ezt teljesen meg is értem, mert az utobbi időben nem igazán tudok odafigyelni a tanulásra. Vannak dolgok amik jobban lekötnek és ettől romlanak a jegyeim is. Meg annyira fáradt vagyok, hogy nagyon sok dolog kimety a fejemből, meg nem mindig tudok koncentrálni a dolgokra.
Hát ma csak ennyi dolog történt velem, remélem holnap egy kicsit jobb napom lesz mint amilyen a mai volt.

2014. december 16., kedd

December 16., Kedd

Nagyon régen írtam, de iszonyt sokat kellet tanulnom. Egyik nap nagyon csúnyán meghúztam a lábamat, azóta röggzítöt hordok. Úgyan egy hónapig fel vagyok mentve tesi alól, de hétfő ota megint el kezdtem tesizni. Nagyon jó, hogy végre nem csak nézem ahogyan a többiek tesiznek hanem éni is játszhatok velük. Ma például kosaraztam, pedig aludhattam volna, mert nagyon kedves volt a tanárnő.
Holnap is írunk egy pár dolgozatot. Nyelvtanból, mert a mai irodalmun hejett is nyelvtan volt, hogy holnap meg tudjuk írni a tömegkomunikációt. Matekból megkapjuk a hétfői röpdogát (mert ma szerencsére nem volt matekunk). Töriből ma sikeresnem megúsztam a felelést de érzem hogy nemsokára én fogok felelni (utoljára szeptemberben feleltem, ebből gondolom, hogy most már ideje van). Imfóból az anyagot már kellöképpen unom, így az órát át is aludnám ha utánna nem kellene beadni azt amit csináltunk. Föciből hétfőn írtunk egy dolgozatot a litoszférából, de az eddigi dolgozatai az osztálynak nem lettek valami nagyon jók, ezért a tanárnő mérges is ránk, de reménykedem benne ez most jó lett.
Anyával azon gondolkodunk nagyon sokat, hogy csütörtökön mit vigyek az osztálykarácsonyra annak akit húztam. Mer ezzel nem igazán tudunk haladni. Meg az osztálykarácsonyra sütit is kell sütnünk.
Hát ma csak ennyit volt időm írni, mert rohannom kell tanulni. Meg az ajándékon is gondolkodnom kell még eny kicsit, de lassan meg lesz az.







2014. október 2., csütörtök

Oktober 2. Csütörök

Hú! Ma elég hosszu napom volt. Angolal kezdtünk, és vala,ilyen csoda folytán volt is tanárunk. Aki kitalálta hogy a következő két órán (Pénteken, Hétfőn)dolgozatot írat velünk, de fogalmam sincs minek. Utánnatesin 60 m-es futás volta azoknak akik tesiztek, de mivel fel vagyok mentve a hét többi napjára, így neke nem kellet. Én lettem az inditó, ami nagyon vicces volt, mert igy nevethettema azon ahogy a többiek futottak.
 Emelt törin Rozi felet az egyiptomi vallásokból, utánna mezopotámiát és babiloniát vettük.
- Én megint majdnem elaludtam Lugosi (az ofőnk, töri tanárunk) hangjától.-mondtam  Rozinak.
- Én mindig elalszom rajta, úgy kell küzdenem hogy ébren maradjak.-mondta. Az az igazság, hogyLugosinak méj és dörmögös hangja van, ami mindi álomba ringat minket. Nagyon szeretjük, csak nehéz koncentrálnunk. Töri után el kellet vinnem az igazolást, és útközben Lugosival beszéltem.
- Hogyn sérült meg a lábad? - kérdezte.
- Nem tudom, de a kaptaton valamikor.- De ott még nem fájt ugye, vagyis  én úgy láttam ott még nem volt semmi baja?
- Nemott még teljesen jól voltam, de valamikor otthon kezdett el fájni.
- Mindig azt mondják, hogy a sport egészséges, de ez most nem volt igaz.
-Nem igazán. -aztán én mendtem a titkárságra az igazolással. Uánna matekunk volt. Röpdogát írtunk, de én nem nagyon tudtam, hogy mit kell írni, mert nem voltam elöző órán. De a tanárnő kedves volt és azt mondta maglátjuk mit tudok. Hát nem túl sok mindent. Nehéz a matek, meg nem is nagyon értem. Ezért is nem matek szakra mentem, hanem törire. Aztán dupla irodalom volt Osváttal (magyartanárunk). Utánna fizika. Aztán úgy terveztük bennt maradunk a 8. órában, de Rozit nem engedték el énekkarról, meg nem is volt a szekrényeknél net. Így Sacival úgy döntöttunk hazajövük és holnap maradunk bent. Egyépként Animal Cannibals-Takarítónő számot szerettük volna átírni a gólyatáborra. Mert a gólyabálra ez az egyik  feladatunk.











2014. október 1., szerda

Október 1. Szerda

Hú! Elég rég óta akarok egy blogot csinálni csak eddig nem nagyon volt rá időm, de most van.
Idén kezdtem a gimit, nagyon érdekesek voltak az első napok. Az osztályomat a gólyatáborban már megismertem, nagyon jól éreztük ott magyunkat. Egy ideig a régi sulim irányába indultam el reggelenként, de aztán szerencsére átszoktam az új dolgokra. Ma nem voltam bennt a suliban. Vasárnap kerülei kaptató fútó versenyem volt és sikerül meghúznom a térdem, ma reggel nem tudtam lábra állni. Annyira nem élveztem az itthon tőltőtt napot. Azokra gondoltam akik ma is jot szorakoznak a suliba a többiekkel. Csak eggyetlen gondolat vígaztalt, hogy holnap már én is velük leszek.

Egyenlőre ennyit, majd holnap is írok még. Remélem akkor érdekesebb dolgaim is leszenk. Búcsuzóul itt egy kép ami tegnap készült rólam a néptánc órámon.