2014. október 2., csütörtök

Oktober 2. Csütörök

Hú! Ma elég hosszu napom volt. Angolal kezdtünk, és vala,ilyen csoda folytán volt is tanárunk. Aki kitalálta hogy a következő két órán (Pénteken, Hétfőn)dolgozatot írat velünk, de fogalmam sincs minek. Utánnatesin 60 m-es futás volta azoknak akik tesiztek, de mivel fel vagyok mentve a hét többi napjára, így neke nem kellet. Én lettem az inditó, ami nagyon vicces volt, mert igy nevethettema azon ahogy a többiek futottak.
 Emelt törin Rozi felet az egyiptomi vallásokból, utánna mezopotámiát és babiloniát vettük.
- Én megint majdnem elaludtam Lugosi (az ofőnk, töri tanárunk) hangjától.-mondtam  Rozinak.
- Én mindig elalszom rajta, úgy kell küzdenem hogy ébren maradjak.-mondta. Az az igazság, hogyLugosinak méj és dörmögös hangja van, ami mindi álomba ringat minket. Nagyon szeretjük, csak nehéz koncentrálnunk. Töri után el kellet vinnem az igazolást, és útközben Lugosival beszéltem.
- Hogyn sérült meg a lábad? - kérdezte.
- Nem tudom, de a kaptaton valamikor.- De ott még nem fájt ugye, vagyis  én úgy láttam ott még nem volt semmi baja?
- Nemott még teljesen jól voltam, de valamikor otthon kezdett el fájni.
- Mindig azt mondják, hogy a sport egészséges, de ez most nem volt igaz.
-Nem igazán. -aztán én mendtem a titkárságra az igazolással. Uánna matekunk volt. Röpdogát írtunk, de én nem nagyon tudtam, hogy mit kell írni, mert nem voltam elöző órán. De a tanárnő kedves volt és azt mondta maglátjuk mit tudok. Hát nem túl sok mindent. Nehéz a matek, meg nem is nagyon értem. Ezért is nem matek szakra mentem, hanem törire. Aztán dupla irodalom volt Osváttal (magyartanárunk). Utánna fizika. Aztán úgy terveztük bennt maradunk a 8. órában, de Rozit nem engedték el énekkarról, meg nem is volt a szekrényeknél net. Így Sacival úgy döntöttunk hazajövük és holnap maradunk bent. Egyépként Animal Cannibals-Takarítónő számot szerettük volna átírni a gólyatáborra. Mert a gólyabálra ez az egyik  feladatunk.











2014. október 1., szerda

Október 1. Szerda

Hú! Elég rég óta akarok egy blogot csinálni csak eddig nem nagyon volt rá időm, de most van.
Idén kezdtem a gimit, nagyon érdekesek voltak az első napok. Az osztályomat a gólyatáborban már megismertem, nagyon jól éreztük ott magyunkat. Egy ideig a régi sulim irányába indultam el reggelenként, de aztán szerencsére átszoktam az új dolgokra. Ma nem voltam bennt a suliban. Vasárnap kerülei kaptató fútó versenyem volt és sikerül meghúznom a térdem, ma reggel nem tudtam lábra állni. Annyira nem élveztem az itthon tőltőtt napot. Azokra gondoltam akik ma is jot szorakoznak a suliba a többiekkel. Csak eggyetlen gondolat vígaztalt, hogy holnap már én is velük leszek.

Egyenlőre ennyit, majd holnap is írok még. Remélem akkor érdekesebb dolgaim is leszenk. Búcsuzóul itt egy kép ami tegnap készült rólam a néptánc órámon.